English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   To all co-owners - Lease Saving Operation of the ESTIS lease and wells - You must take action and vote !

   To all co-owners - Lease Saving Operation of the ESTIS lease and wells - You must take action and vote !

   Fejl opdaget! - 22-12-22

   Vi opdaget en lille regnefejl i procent tallet vedr. reduktionen den er ikke de 34.5 % men kun 31,7 %.

   Vi beklager fejlen.

   Husk at når du har besluttet dig, så skriv retur via denne mail med dit svar.

   På forhånd tak

   Til alle medejere

   Som det fremgår af hjemmesiden den 4. november 2022, er vores 2 brønde med aktiv produktionsbrønd #2 &#3 nede på grund af mekaniske problemer.

   Operatøren har besluttet, at man i stedet for at lave små reparationer af brøndene i stedet vil udføre den tidligere planlagte Gravel Packs, selvom det vil medføre ekstra omkostninger for projektet.

   Denne e-mail sendes ud til alle, da hver investor skal tage stilling til de muligheder, der er til at betale for denne omkostning, alt efter hvor meget ejerskab de ejer.

   Der er følgende modeller:

   1. Betalt $800.- for hver kilde man har ejerskab i projektet, dvs. 1% ejerskab skal betale 3 x $800.-

   2. Reducerer det nuværende ejerskab med 34,5 %, dvs. hvis du har 1 % nu, vil du efterfølgende have 0,65 % ejerskab i kilde #2 (API 68901), #3 (API 68901) & kilde #1 (API63153), men har skal man stadig betale $524.- efter at have reduceret sit ejerskab til 0,65 % pr. procent, man havde før.

   Vi har lagt det nye finansieringsprospekt på hjemmesiden, som vil hjælpe med videreudvikling af hele området "Sam Estis Estate#1", du vil kunne se det forventede økonomiske afkast efter arbejdet er gennemført og alle 3 kilder har fået gennemført Gravel Pack.

   Da der er tale om en Leasing Saving Operation, skal du for at beholde feltet og bringe kliderne i produktion igen, betale via en af de 2 muligheder ovenfor, ellers er du ude af de 3 nævnte kilder.

   Eventuelt. spørgsmål om det planlagte arbejde etc. henviser vi til Pete Lippincott som er projektudvikler og har alle de seneste oplysninger om projektet.

   Hans e-mail er: magoilpete@gmail.com

   Da arbejdet er startet på grund af den stramme tidsplan, skal vi bede alle om at tage stilling inden26-12-22 kl.12.00 dansk tid. manglende svar inden dette tidspunkt, vkil blive betragtet som et nej til at deltage, og man er ude af kilderne inkl. SWD kilden API no. 93969.

   Kort opsummering, før kilderne blev lukket på grund af mekaniske problemer, var produktionen 6-8 tønder om dagen, man forventer 30-40 tønder efter at Gravel Pack er færdig, hvilket vil have stor betydning for afkastet og den løbende økonomi vedr. hele projektet.

   Vi har selv valgt model 2.

   Når du afgiver din stemme, så skal du skrive retur via denne email som du har fået tilsendt og vælger du model 1 eller 2 så skal du sørge for at overfører pengene inden d. 26-12-22.

   Skulle der være spørgsmål, så skriv venligst via denne mail og inden fredag d. 23-12-22 kl. 12.00, da kontoret holder lukket mellem jul og nytår.

   Tak på forhånd

   EnerGyne Ressourcer

   Der tages forbehold for taste fejl, ændringer fra olieselskabet bag projektet og myndigheder mv.